top of page

Wateropvangsystemen

Regenwater optimaal benutten

Wateropvang.jpg
TEGAPO regentonnen.png

Kiezen uit een enorm assortiment regentonnen kunt u bij ons. Het assortiment bestaat uit basis regentonnen, exclusieve regentonnen, basis en promo sets en ontzettend veel aansluitmogelijkheden. Topkwaliteit producten voor bedrijven, gemeentes en particulieren.

Vulsystemen.png

Voor iedereen die regenwater wil benutten hebben wij aansluitmogelijkheden. We hebben tank vulsystemen voor veel verschillende doeleinden. Van een regenton van 50 liter tot een tank van 75000 liter.

Regenwatertanks.png

Geniet van onze jarenlange ervaring in regenwateropvangsystemen. We weten precies welke producten betaalbaar zijn maar ook goed functioneren. Onze systemen zijn allemaal van Duitse en Hollandse kwaliteit waardoor u zeker bent van een topproduct met goede garantie.

Infitratie.png

Overlast van regenwater en afkoppelen van het riool? Met een infiltratiesysteem kunt u dit oplossen. Deze systemen zijn modulair uitbreidbaar dus voor elke situatie te gebruiken

Projecten:

 

Wij begeleiden regenwateropvang projecten voor gemeentes, scholen, VVE's, aannemersbedrijven enz. We bieden het complete pakket om u te ontzorgen. Denk hierbij aan het opzetten van een effectief plan tot aan het afleveren en uitdelen van bijvoorbeeld regentonnen.

Onderstaand vindt u een paar voorbeeld manieren voor projecten:

  • Bulklevering via een buurtproject van 1 model regenton.

  • Levering via een buurtproject zodat elke bewoner zijn eigen gewenst model koopt.

  • Via een aannemersbedrijf die de regentonnen installeert met woningopleveringen.

  • Gratis regentonactie via de gemeente.

  • Kortingsproject per gemeente of buurt zodat bewoners regentonnen uitzoeken in onze showroom en directe kassakorting krijgen.

  • Enzovoort.

Wij geven ook voorlichting op locatie. Dit gaat als volgt te werk: Een buurt, gemeente of VVE nodig inwoners uit om een voorlichting bij te wonen over het opvangen en gebruiken van regenwater. Wij komen met een greep uit onze producten op locatie en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Bewoners ontdekken met een voorlichting wat er allemaal mogelijk is en wij kunnen adviseren per situatie wat zij nodig hebben.

Nieuwsgierig geworden? Neem meteen contact op via 0318-590507 of via verkoop@tegapo.nl

 

Buurtprojecten.png
bottom of page