top of page

Textiel

Topkwaliteit netten en doeken

vogelnetten.jpg

Uw fruitstruiken moestuin of bongerd beschermen tegen vogels? Kies uit ons assortiment die bestaat uit topkwaliteit zwarte netten een alle toebehoren die nodig zijn als het net gaat spannen. Wij leveren aan hoveniers en particulieren.

vijvernetten.jpg

Uw vijver afdekken met een topkwaliteit vijvernet? Kies uit ons assortiment die bestaat uit fijnmazige netten, grofmazige zwarte netten een alle toebehoren die nodig zijn als het net gaat spannen. Wij leveren aan hoveniers en particulieren.

privacy-doek.jpg

Heeft u een hekwerk of schutting staan die u te open vindt qua zicht? Wij bieden de ideale oplossing om uw afscheiding te bedekken met dit privacy doek. Dit doek heeft een reductie van 90% waardoor het mooi afschermt en toch geen 'folie' uitstraling geeft.

schaduwdoek.jpg

Graag schaduw creëren in uw kwekerij, tuin of kweekkas? Dit schaduwdoek heeft een reductie van 75% waardoor u gewassen kunt beschermen tegen fel zonlicht. U kunt dit op meerdere manieren bevestigen. Het is ook mogelijk dat u dit op maat afknipt. Dit leveren wij aan bedrijven en particulieren.

bottom of page