top of page

Wielen

Topkwaliteit voor langdurig rijplezier. Wij hebben een enorm aanbod die begint bij een klein wieltje onder een meubel of plantentrolley tot een grote zwaarlastwielen in de tuinbouw en agrarische sector.

Zwenkwielen.png

Zwenkwielen voor bedrijfsmatig of particulier gebruik nodig. Kies uit ons enorme assortiment die bestaat uit apparaten zwenkwielen, rubber zwenkwielen, zwarte zwenkwielen, nylon zwenkwielen, zwaarlast zwenkwielen, RVS zwenkwielen en luchtband zwenkwielen. Topkwaliteit producten voor een lange levensduur.

RVS zwenkwielen

RVS zwenkwielen voor gebruik in vochtige ruimtes of in de horeca. Ons RVS wielen assortiment bestaat uit wielen van 50 tot 200mm. We bieden ze met verschillende wielsoorten erin zoals thermoplastisch rubber, nylon, elastisch rubber en overige types. Ook geschikt voor het gebruik in stallen en wanneer u gebruikt maakt van scherpe middelen.

Meubelwielen.png

Meubelwielen voor bedrijfsmatig of particulier gebruik nodig. Kies uit ons enorme assortiment die bestaat uit bureaustoelwielen, stoelwielen, parketwielen en ladewielen. Wij bieden ook veel verschillende aansluitmogelijkheden. Topkwaliteit producten voor een lange levensduur.

Wielen.png

Losse wielen voor bedrijfsmatig of particulier gebruik nodig. Kies uit ons assortiment die bestaat uit palletrollen, steekwagenwielen, kruiwagenwielen en nog veel meer soorten. Heeft u een speciaal wiel nodig? Neem dan contact met ons op. Topkwaliteit producten voor een lange levensduur.

Expanders.png

Expanders of andere unieke bevestigingsmaterialen zijn in sommige gevallen nodig voor een perfecte aansluiting op uw apparaat. Wij denken graag mee in mogelijkheden. Vanuit onze ervaring en expertise kunnen wij u in de meeste gevallen helpen. Kom gerust langs in de winkel of neem contact met ons op.

bottom of page